Prijs, service en keurmerk

Prijs

Onze prijzen op de webshop zijn inclusief omzetbelasting. De prijzen van de nieuwe collecties worden door onze leveranciers vastgesteld. Het mooie aan dit systeem is dat je als klant niet eindeloos hoeft te speuren naar de laagste prijs op internet. In principe betaal je dus nergens te veel. Termen als de laagste prijsgarantie kennen onze merken als Name it, Vingino, Cowboysbag,  Blue Rebel, Geisha, Muy Malo, Bengh per principesse, Bor*z, Baker Bridge, Ninni Vi, MortenZ, Petrol Industries, Retour, Chaos And Order, Claesen's, Moodstreet, Le Big, La Selezione di Gino, Be a Diva, CKS, Tumble ‘N DryHavaianas, Zebra en Zecchino d’Oro dan ook niet. De prijzen moeten immers in het seizoen overal gelijk zijn. Onze leveranciers controleren dit strikt.

Service

Het onderscheid zit dus in service en dat komt goed uit want dat staat bij ons hoog op het lijstje. We willen ervoor zorgen dat je snel, veilig, misschien door het online reserveren of de gratis cadeauservice zo snel en zo goedkoop mogelijk over je kleding kan beschikken. Vandaar dat wij een bestelling op werkdagen voor 15.00 uur nog dezelfde dag verzenden en tegen zo laag mogelijke verzendkosten. Let ook op onze soepele en klantvriendelijke regeling bij het snel ruilen van een kledingstuk van de nieuwe collectie. 

Mocht je op onze webshop niet kunnen vinden wat je zoekt maar wij bieden het merk wel aan, benader ons dan of het artikel misschien voor je na kunnen bestellen. Lang niet altijd maar regelmatig kunnen we je dan alsnog helpen. 

Keurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen op het internet bij DIJK36 Kinderkleding.

onze vermelding op www.keurmerk.info

De webshop van DIJK36 Kinderkleding staat onder onafhankelijk toezicht van de stichting Webshop Keurmerk (https://www.keurmerk.info).

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3400 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Per 1 juli 2012 is de stichting aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de SGC.

Tevens biedt de Stichting per 1 juli 2012 een nakomingsgarantie ten aanzien van uitspraken van de SGC.

Omdat wij aangesloten zijn bij dit keurmerk weet je dus onder andere dat:

  • Je veilig kunt betalen
  • Je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt
  • Je privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door ons wordt nageleefd
  • Er sprake is van een afkoelingsperiode van 14 dagen in plaats van de wettelijke 7 dagen

 

Met andere woorden, dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.