De leukste merken kinderkleding en tienerkleding

2 t/m 16 jaar (maat 92 t/m 182)

Gratis verzenden vanaf € 24,95

Veerse dag in Raamsdonksveer op 17 september

Op zaterdag 17 september 2022 wordt voor de 38e keer de Veerse dag georganiseerd. Eén van de grootste gratis evenementenmarkten van Nederland met 300 marktkramen, gratis optredens van bekende artiesten en allerlei leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je de markt gratis bezoeken in het centrum van Raamsdonksveer. De afgelopen jaren trok de Veerse Dag steeds zo’n 50.000 tot 60.000 bezoekers, verspreid over de vrijdagavond (muziekspektakel) en de zaterdag (markt, kinderactiviteiten, muziek en straattheaterfestival).

Op de Veerse dag is het altijd weer feest bij DIJK36 Kinderkleding: Leuke acties, wat lekkers voor de kids en aan de papa’s en mama’s is ook gedacht.

Kom gezellig langs om de nieuwe najaars-/wintercollectie 2022 – 2023 te bekijken of shop nog met scherpe korting de laatste restanten van de zomercollectie 2022!

Op alle outlet kinderkleding artikelen shop je die dag met 75% korting en alle jeans voor de kinderen op de kraam koop je voor slechts 15 euro!

Het programma van de Veerse dag is te bezichtigen op www.veersedag.nl.

O.a. de volgende artiesten zijn gratis te zien en beluisteren op de veerse dag 2022: De Coronas, De Chouffelèèrs, Daredevils, DJ Jim Vane, Downstream, DJ Bram Koopmans, Who Shot Daisy Bell, Frank Verkooyen, AFever, AFever, XQ’s Mi en VOF de kunst. Diverse bars en foodtrucks zorgen voor een dorstlessend en smakelijk decor.

Meisje en jongen met kinderkleding van DIJK36 Kinderkleding
Nieuws / blog Veerse dag Raamsdonksveer 2022
Gratis verzenden

Nieuwe collectie gratis verzenden in Nederland vanaf € 24,95

Ruilen en retour

14 dagen retour garantie

Verzenden

Voor 15:00 besteld is vandaag verstuurd

Flexibel betalen

iDEAL / Apple Pay / PayPal / Creditcard / Overboeken / ...

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief

We versturen maximaal 1-2 keer maand een nieuwsbrief met acties, nieuwe collecties of bijzonderheden.