We willen je graag informeren over onze maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19). Onze openingstijden blijven, in navolging van de voorschriften, vooralsnog ongewijzigd. We doen er alles aan om de risico's zo beperkt mogelijk te houden: veiligheid staat voorop. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM, GGD en de regels van de overheid. 

De gezondheid van klanten, bezoekers en medewerkers heeft uiteraard de hoogste prioriteit.

In de winkel

In de winkel zorgen we voor aangescherpte hygiënische voorzorgsmaatregelen om je bezoek zo veilig mogelijk te houden. We vragen onze klanten en bezoekers om contactloos of via PIN te betalen en om een gepaste afstand tot elkaar en onze medewerkers te houden.

Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaat, kassa en handgrepen meerdere malen per dag. We bieden je ook de mogelijkheid om je handen te desinfecteren.


In de speelruimte voor de kinderen hebben we al het speelgoed en boeken verwijderd maar is het nog wel mogelijk om een filmpje te kijken.


Heb je lichte symptomen van verkoudheid, koorts of hoest je, dan vragen wij je vriendelijk om je aankopen online te doen en gratis te laten bezorgen. Informatie en advies kan telefonisch en per email worden gegeven.

Winkelen op afspraak

Wil je buiten de reguliere openingstijden komen winkelen zonder met anderen in contact te komen (private/personal shopping) bel ons dan op 0162 - 511 275. Je kan ons iedere dag telefonisch bereiken van 09:00 uur t/m 21:00 uur om een afspraak te maken.

Tijdelijk gratis verzenden nieuwe collectie

Wil je lekker vanuit huis online shoppen dan worden alle artikelen uit de nieuwe collectie nu tijdelijk gratis verzonden en bezorgd.

Bezorging van bestellingen

Volgens het RIVM wordt het virus niet overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgt PostNL zoals gebruikelijk de post en pakketten. De bezorgers van PostNL kunnen vanaf nu tekenen voor ontvangst als de ontvanger daar toestemming voor geeft. Ze vragen dan om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

Heb je vragen over de bezorging door PostNL i.v.m. het coronavirus bekijk dan de speciale pagina van PostNL en de veel gestelde vragen (met antwoorden).

Op de hoogte blijven

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zal deze pagina worden bijgewerkt en zullen we dit ook communiceren via onze nieuwsbrief en social media. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.