Vanaf februari 2016 is de kinderkleding van UNKK voor de meiden te koop bij DIJK36 Kinderkleding!
UNKK is een uniek kinderkledingmerk voor de meiden met verfrissende kleuren en verrassende originele details en kleurcombinaties.

 

Het thema Welcome to Candyland is uitgewerkt in mooie zoete kleurcombinaties en gemaakt van hele zachte materialen. Zoals elk seizoen bevat UNKK fijne draagbare sweat, zachte jersey en breisels. Ook heeft UNKK weer stoere kniekousen in de collectie die ook dit voorjaar en deze zomer van 2016 weer een echte hype zijn! Voor ieder meisje wat wils.

 

De setjes zijn op vele verschillende manieren te dragen. In de visie van UNKK mag niets de bewegingsvrijheid van een kind in de weg staan en dus zijn de materialen zacht, rekbaar en comfortabel. De kleding voelt heerlijk aan waardoor het ook lekker draagt. Alle items hebben een verrassend detail (maar nooit too much) wat het juist zo sterk, verfrissend, vrolijk en uniek maakt.

 

De zomercollectie 2016 bestaat uit jurkjes, rokjes, shorts en shirts. Om de outfit af te maken heb je keuze uit grappige kniekousen, leggings, vestjes en ook leuke sjaaltjes. De kinderkleding van UNKK is voor de meisjes bij DIJK36 Kinderkleding verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140.

 

Wij hebben helemaal zin in de zomer! Koop de kinderkleding van UNKK voor de meiden nu in onze online webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Raamsdonksveer (Noord-Brabant).

 

Sfeer impressie zomercollectie 2016 UNKK Kinderkleding voor de meiden