Nikkie Plessen (ook bekend als actrice, presentatrice en model) gaat haar merk Nikkie uitbreiden met een speciale lijn voor de jongens en meisjes met de naam NIK&NIK.

 

Dochter Jolie heeft Nikkie mede geïnspireerd bij het ontwerpen van de collectie: kinderen hebben namelijk al een hele uitgesproken smaak heeft ze ervaren.

De meisjescollectie valt op door opvallende prints van onder andere ijsjes en watermeloenen en de lichtroze, -blauwe en -groene accenten.

 

Het nieuwe kindermode merk NIK & NIK zal bij DIJK36 Kinderkleding te koop zijn als de voorjaars- en zomercollectie uitgeleverd wordt.

De voorjaars- en zomercollectie van NIK & NIK verwachten wij eind december 2015 / begin januari 2016 binnen te krijgen. De nieuwe collectie van NIK & NIK is dan direct online te koop in onze webshop en in onze winkel in Raamsdonksveer.

 

Op onderstaande afbeeldingen alvast een sneak preview / sfeerimpressie!

 

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je dan direct op onze nieuwsbrief of volgens ons op Facebook!

 

Sfeer impressie NIK & NIK by Nikkie Plessen voorjaars- / zomercollectie 2016 voor de jongens en meiden.

 

Sfeer impressie kleine fabriek 2015 NIK & NIK by Nikkie Plessen voorjaars- / zomercollectie 2016 voor de jongens en meiden.

 

Sneak preview nieuwe collectie kinderkleding van NIK & NIK by Nikkie Plessen voorjaar / zomer 2016 voor de jongens en meiden (meisjes).