Nieuw bij DIJK36 Kinderkleding: Frankie & Liberty

De kinderkleding van Frankie & Liberty is sinds januari 2017 online te koop bij DIJK36 Kinderkleding en in onze winkel in Raamsdonksveer. Dit merk komt uit Denemarken en is sinds 2014 ook in Nederland te koop. Het Deense merk is er voor de wat oudere meiden en tieners die een stoer en krachtig beeld neer willen zetten.

 

De kleding van Frankie and Liberty maakt gebruik van bijzondere details in de materialen en prints. De tienerkleding heeft een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

 

Frankie & Liberty is er voor de meiden die net een stapje verder durven te gaan dan de rest. De kleding combineert ook prima met bijvoorbeeld het merk Geisha.

 

De kinderkleding van Frankie & Liberty is te koop bij DIJK36 Kinderkleding in te maten vanaf 140 t/m 176 (leeftijdsindicatie 10 t/m 16 jaar).

 

De voorjaars- en zomercollectie wordt gefaseerd uitgeleverd (meerdere leveringen per seizoen): wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en/of abonneer je op onze nieuwsbrief.

 

Koop de kinderkleding van Frankie & Liberty voor de (tiener)meiden nu in onze online webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Raamsdonksveer (Noord-Brabant).

 

Sfeerimpressie collectie Frankie & Liberty voorjaar / zomer 2017

Sfeer impressie collectie voorjaar / zomer 2017 Frankie & Liberty