Molo Kids is toegevoegd aan het assortiment van DIJK36 Kinderkleding en de wintercollectie 2015-2016 is vanaf nu online verkrijgbaar en in onze winkel in Raamsdonksveer. Molo Kids maakt trendy kleding voor jongens en meisjes van diverse leeftijden met unieke en kleurrijke prints met grappige details.


Prints zijn belangrijk bij Molo: de ontwerpen voeden de fantasie van de kinderen met sterke kleuren, leuke prints en gedurfde combinaties. Een kind kan zich associëren met een print en kan hier “verliefd” op worden.


Het Deense kindermerk Molo bestaat sinds 2003 en wordt momenteel verkocht in 30 verschillende landen. De unieke collectie weet je altijd te verrassen. De kleding valt op door gekke, stoere en hippe prints met unieke kleurcombinaties. De kleding is duurzaam, comfortabele, eigenzinnig en kleurrijk. Je kunt de kleding prima combineren met bijvoorbeeld een hippe en stoere spijkerbroek. Tijdens het seizoen wordt de collectie in meerdere leveringen uitgeleverd.


De collectie voor de meiden bestaat uit shirts, sweaters, truien, rokjes, maillots, leggings, broeken, jurken en jassen. Voor de jongens bestaat de collectie uit broeken, jeans, shirt, longsleeve, truien, sweaters en jassen. Naast deze kleren, is er ook ondergoed zoals hemden en boxers beschikbaar en badkleding zoals bikini's en zwempakjes. In de wintercollectie vind je bovendien nog mutsen, sjaals en handschoenen.


Molo Boys is bij DIJK36 Kinderkleding verkrijgbaar in de maten 92 t/m 164 en Molo Girls is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140.


Volg ons op facebook.com/dijk36 en we houden je uiteraard ook op de hoogte.

Sfeer impressie Molo Kids collectie winter 2015-2016

Sfeer impressie Molo Kids kinderkleding voor jongens en meisjes wintercollectie 2015-2016

Sfeerimpressie Molo Kids kinderkleding voor jongens en meisjes collectie winter 2015-2016

Winter- en najaarscollectie Molo Kids kinderkleding voor jongens en meisjes bij DIJK36 Kinderkleding