Nieuw bij DIJK36 Kinderkleding: Black Bananas voor kinderen

Het Nederlandse merk Black Bananas is vanaf de zomer 2019 ook verkrijgbaar voor kinderen en (online) te koop bij DIJK36.

 

Black Bananas is een nieuw Nederlands merk kinderkleding voor sportieve jongens en stoere meiden.

 

De kleding van het merk Black Bananas heeft een sportieve stijl en zit erg comfortabel. Black Bananas is er voor kinderen die weten wat ze willen: de modieuze kleding is een combinatie van streetwear en casual sportwear. De kleding heeft een mooie balans tussen sportief en fashionable.

 

Wesley Balnikker heeft het Nederlandse merk Black Bananas opgericht en heeft ook het logo ontworpen met de slogan “IT WAS ALL A DREAM”.

 

Het merk wordt gekenmerkt door het unieke logo met een Transformer Monkey en door vette designs. Met de transformer monkey is geen standaard "Aap" maar precies het tegenovergestelde. Dus geen "Monkey see, monkey do" maar "Monkey see, monkey boost". Het doel is om te motiveren en inspireren. Alles is mogelijk, ga niet zitten slapen en dromen, maak je dromen waar. "Be the monkey of your own story".

 

De kleding van het Haagse streatwear merk Black Bananas wordt al enkele jaren met veel succes verkocht voor heren. Diverse bekende Nederlanders zij al gespot met het merk Black Bananas zoals dj/producer Quintino, rapper Yes-R, presentator/stand-up komediant Jandino, Freddy Moreira en DJ Chuckie.
Ook in het buitenland zijn al enkele beroemdheden gespot met de kleding van Black Bananas zoals Kanye West en de Canadese rapper/zanger Tory Lanez.

 

Sinds de zomer van 2019 is de kleding van Black Bananas ook verkrijgbaar voor kinderen / kids (jongens en meiden).

 

Black Bananas for kids is online te koop bij DIJK36 Kinderkleding voor jongens en meiden in de maten 140 t/m 176. In de collectie zitten onder andere T-Shirts, Hoodies, Anoraks, Sweaters en Joggingbroeken.

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en/of abonneer je op onze nieuwsbrief.

 

Koop de kinderkleding van Black Bananas voor jongens en meiden nu in onze online webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Raamsdonksveer (Noord-Brabant). 

Sfeerimpressie Black Bananas wintercollectie 2019

Sfeer impressie van de collectie kinderkleding van het merk Black Bananas collectie winter 2019