De leukste merken kinderkleding en tienerkleding

2 t/m 16 jaar (maat 92 t/m 182)

Gratis verzenden vanaf € 24,95

BALLIN Amsterdam nieuw bij DIJK36 Kinderkleding

BALLIN Amsterdam is sinds het voorjaar van 2019 verkrijgbaar bij DIJK36 Kinderkleding voor jongens en meiden: het is een echt merk voor tieners.

Het merk BALLIN Amsterdam is in 2015 opgericht door Auke Aslan de Geus (destijds 17 jaar). Het woord BALLIN is afkomstig van de Amerikaanse straattaal en betekent: ‘Het leiden van een luxe, rijke levensstijl’ 

Auke was destijds constant bezig met mode en de ontwikkeling op het gebied van de nieuwste trends. Tijdens zijn middelbare schooltijd startte hij een fashion gerelateerd instagram account, genaamd BALLIN.

Na school maakte hij met zijn vrienden foto’s en video’s in Amsterdam en hij op zijn instagram account plaatste. Hierdoor begonnen de caps van dit merk goed te lopen waardoor hij langzaam zijn collectie ontwikkelde. De collectie van dit merk bevat nu naast caps ook andere producten zoals sweaters, hoodies en beanies.

Inmiddels is BALLIN Amsterdam gegroeid naar een bekend merk in de Nederlandse modewereld en krijgt het ook internationaal voet aan de grond.

Bij DIJK36 Kinderkleding koop je de T-shirts en hoodies van BALLIN Amsterdam voor jongens en meiden in de maten 140 t/m 176.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en/of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Koop de T-shirts en hoodies van BALLIN Amsterdam voor jongens en meiden nu in onze online webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Raamsdonksveer (Noord-Brabant). 

Sfeerimpressie BALLIN Amsterdam bij DIJK36 Kinderkleding
Sfeerimpressie BALLIN Amsterdam
Gratis verzenden

Nieuwe collectie gratis verzenden in Nederland vanaf € 24,95

Ruilen en retour

14 dagen retour garantie

Verzenden

Voor 15:00 besteld is vandaag verstuurd

Flexibel betalen

iDEAL / Apple Pay / PayPal / Creditcard / Overboeken / ...

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief

We versturen maximaal 1-2 keer maand een nieuwsbrief met acties, nieuwe collecties of bijzonderheden.