Nieuwe collectie

Alle artikelen uit de nieuwe collectie (voorjaar / zomer) worden nu tijdelijk gratis verzonden binnen Nederland
Verzenden naar België en Duitsland nu voor slechts € 2,95.

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Kinderkleding nieuwe collectie - gratis verzenden

Wij hebben al weer helemaal zin in het voorjaar en de zomer. De nieuwe voorjaars- en zomer collectie kinderkleding en tienerkleding 2020 druppelt al weer lekker binnen van de diverse merken. Koop nu je kinderkleding online bij DIJK36 Kinderkleding dan profiteer je nu tijdelijk van de actie GRATIS VERZENDEN. Bij aankopen uit de nieuwe collectie kinderkleding betaal je nu geen verzendkosten als het bezorgadres in Nederland is. Voor het bezorgen van de nieuwe collectie in België en Duitsland brengen we nu slechts € 2,95 in rekening. Bezoek onze webshop regelmatig online om te zien wat er nieuw geleverd is of volg ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte of abonneer je op onze nieuwsbrief (1 à 2 maal per maand).

 

Bekijk ook de pagina met de collectie hippe & stoere merken zomerjassen uit de zomercollectie 2020 voor jongens en meisjes in de maten vanaf 92 t/m 176.

 

Nu ook winkelen op afspraak mogelijk

Wil je buiten de reguliere openingstijden komen winkelen zonder met anderen in contact te komen (private shopping) bel ons dan op 0162 - 511 275. Je kan ons iedere dag telefonisch bereiken van 09:00 uur t/m 21:00 uur om een afspraak te maken.

Collectie voorjaar / zomer 2020
Hippe & stoere kinderkleding voor jongens en meisjes