UNKK

UNKK Kinderkleding online kopen voor de meiden / meisjes - voorjaars- / zomer collectie 2016

Er zijn helaas geen artikelen gevonden die voldoen aan de zoekopdracht

Je kan de topnavigatie of de linkernavigatie gebruiken om opnieuw te zoeken.

Of ga direct naar:

Hippe en stoere jongenskleding

Hippe en stoere kleding voor meiden

UNKK Kinderkleding online kopen voor de meiden

UNKK is een jong Nederlands kinderkleding merk (sinds 2014) maar heeft direct een plaats veroverd. UNKK vertaalde de smaak van kinderen, in de zin van gezellig, veel kleur, fijn zittend en een tikkeltje bijzonder. Ingrid Hurkmans (kindermodestylist) is het creatieve brein achter UNKK.

De kledinglijn is speciaal ontworpen voor de jonge eigenwijze meiden van nu (2 tot 10 jaar). Ingrid haalt deels haar inspiratie uit haar eigen kindertijd: kleding waar ze goede herinneringen aan heeft en die ze graag droeg. Dit betekent een vette knipoog naar de jaren '70 en '80. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in hotpants, kniekousen en gebreide jurkjes in de stijl van Twiggy.

Ingrid weet als geen ander waar de kids van tegenwoordig voor vallen, en dat combineerde ze tot UNKK. Een unnk meisje is zelfstandig, vindingrijk en heeft een lekkere eigen mening. De kledinglijn heeft felle kleuren, zachte materialen en heeft een heerlijk draagcomfort. De collectie is grappig, kleurrijk, verrassend en vernieuwend.
UNKK heeft alleen een collectie voor de jonge meiden. In de collectie zitten o.a. broeken, jurken, rokjes, vesten, maillots en kousen.
Vanaf februari 2016 is de zomercollectie 2016 kinderkleding van UNKK voor de meiden te koop bij DIJK36 Kinderkleding (zowel online als in onze winkel).

UNKK Kinderkleding
Vanaf maat 92 t/m 140