TOPitm

TOPitm kinderkleding collectie zomer 2018 voor meisjes / meiden - online kopen bij DIJK36 Kinderkleding en gratis verzenden

Er zijn helaas geen artikelen gevonden die voldoen aan de zoekopdracht

Je kan de topnavigatie of de linkernavigatie gebruiken om opnieuw te zoeken.

Of ga direct naar:

Hippe en stoere jongenskleding

Hippe en stoere kleding voor meiden

TOPitm kinderkleding online kopen - gratis verzending vanaf € 19,-

TOPitm kinderkleding is een Nederlands kinderkledingmerk voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van ca. 4 t/m 12 jaar. De kleding staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid en is heerlijk draagbaar. De pasvorm van de kleding is redelijk smal en aansluitend. Er wordt nu veel gebruik gemaakt van de kleuren rood, wit en blauw. De collectie van TOP item is te omschrijven als casual en sportief.


TOPitm is alleen bij een selectief aantal (online) winkels verkrijgbaar. Een onderdeel van de missie van TOPitm is om de overproductie aan kleding in de kinderbranche tegen te gaan: er wordt daarom alleen naar behoefte geproduceerd. De kleding wordt in gecertificeerde fabrieken in Portugal gemaakt waarbij kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voorop staat.


Bij het ontwerpen van de nieuwe collecties wordt ook de doelgroep zelf nauw betrokken en uiteraard wordt er ook naar de moeders geluisterd. De collectie van TOP item bestaat uit o.a. jurken, broeken, tuniekjes, rokjes, shirts, truien, vesten, sweatpants en leggings.


De kinderkleding van TOPitm is zowel in onze winkel als online te koop bij DIJK36 Kinderkleding. Voor de meisjes hebben we de maten 98-104 t/m 146-152 (combinatie maten).


De nieuwe collectie van TOPitem wordt gratis verzonden vanaf € 19,- binnen heel Nederland.


TOPitm Kinderkleding
Vanaf maat 98 t/m 152