Replay & Sons

Replay & Sons kinderkleding online kopen voor jongens en meisjes / meiden bij DIJK36 Kinderkleding

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Replay kinderkleding online kopen en gratis verzenden vanaf € 19,-

Replay is een Italiaans merk en is opgericht in 1978 en word wereldwijd verkocht in meer dan 50 landen. De kinderkledinglijn van Replay & Sons bestaat sinds 1991. De kinderkleding van Replay (Replay & Sons of Replay Kids) maakt deel uit van het internationale Replay.


Replay & Sons kinderkleding voor jongens en meisjes

De kinderkleding van Replay is te koop bij DIJK36 Kinderkleding in onze webshop en in onze winkel in Raamsdonksveer voor jongens en meisjes in de maten vanaf 116 t/m 164.


De kinderkleding van Replay is lekker stoer, heeft een originele en lekker casual look. Er wordt veel gebruik gemaakt van Denim stof.


De collectie van Replay bij DIJK36 Kinderkleding bestaat uit o.a. Shirts, Polo's, Overhemden, Blouses, Tuniekjes, Jurkjes, Rokken en Broeken.


De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2018 van Replay & Sons voor de kinderen verwachten we in Januari. Iedere collectie weet Replay weer bijzondere items te ontwerpen en wordt er gebruik gemaakt van speciale wassingen en seizoenskleuren.


Gratis verzending van Replay kinderkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van Replay gratis in heel Nederland. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de leveringen van Replay & Sons kleding for kids volg ons dan op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.


Replay & Sons kinderkleding
Vanaf maat 116 t/m 164