NIK&NIK

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 83

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 83

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

"NIK&NIK Kinderkleding online kopen en gratis verzenden"

Nikkie Plessen heeft haar lijn Nikkie uitgebreid met een speciale collectie kinderkleding voor jongens en meisjes: NIK & NIK . De meisjescollectie valt op door opvallende prints van onder andere ijsjes en watermeloenen en de lichtroze, -blauwe en -groene accenten. Het nieuwe kindermode merk NIK&NIK is bij DIJK36 Kinderkleding te koop vanaf de introductie in december 2015..

De eerste levering van de collectie van NIK&NIK is al online in onze webshop beschikbaar en wordt gratis verzonden vanaf € 19,-. Naast de Mr. en Mrs. trui zijn de jolie tops en jurken weer leverbaar met strepen en in uni-kleur. Tevens hebben we nu ook sneakers, volledig van leer, voor jongens en meisjes (meiden) van NIK & NIK in de collectie.

Naast de jeans van NIK&NIK heeft DIJK36 Kinderkleding ook diverse andere leuke merken spijkerbroeken: Bezoek ook onze speciale pagina met jeans / spijkerbroeken voor kinderen en tieners (jongens en meisjes).

De nieuwe collectie van NIK & NIK wordt gefaseerd uitgeleverd: bezoek onze webshop regelmatig online om te zien wat er nieuw geleverd is of volg ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte of abonneer je op onze nieuwsbrief (1 à 2 maal per maand). 

De nieuwe collectie NIK&NIK Kinderkleding wordt nu gratis verzonden binnen Nederland.

NIK&NIK
By Nikkie Plessen voor jongens en meiden