LMTD

LMTD tienerkleding (teens / tweens) voor jongens en meiden / meisjes online kopen bij DIJK36 Kinderkleding

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

LMTD tienerkleding / kinderkleding gratis verzenden


LMTD is een nieuw merk speciaal voor tweens (pre-tieners) en tieners: oftewel voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar (jongens en meiden). De ontwerpers van LMTD (by Name it) lieten zich door deze toekomstige volwassen, die onwijs fashion forward zijn, inspireren. Dit doen ze door te kijken naar blogs, vlogs en Instagram accounts die gerund worden door jongeren. Want tweens zijn een aparte groep. Ze willen niet hetzelfde dragen als hun broertjes en zusjes, maar de meeste kleding die in hun maten komt, ziet er hetzelfde uit.

LMTD tienerkleding is dus een tikje volwassener dan kinderkleding, maar gaat vooral om wat deze groep zelf graag draagt. De LMTD ontwerpers kiezen voor street vibes gemixt met sportinvloeden, graffiti, en stedelijke fotoprints met de invloed van de wereldwijde mode scene.

Dit stoere tienermerk staat bekend om hippe items die meegaan met de laatste trends en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor tieners die er trendy bij willen lopen. Bekijk nu snel de nieuwste items van LMTD en shop snel de stoere shirts, broeken, truien en meer in de maten 140 t/m 176.

De kinderkleding / tienerkleding van LMTD is online te koop bij DIJK36 Kinderkleding en wordt gratis verzonden door heel Nederland vanaf € 19,- uit de nieuwe collectie. Uiteraard is de kleding van LMTD ook te koop in onze (geheel vernieuwde) winkel in Raamsdonksveer.


LMTD Kinderkleding
Vanaf maat 140 t/m 176