Indian Blue Jeans

30 Artikel(en)

per pagina

30 Artikel(en)

per pagina

Indian Blue Jeans kinderkleding online kopen en gratis verzenden vanaf € 19,-

Het merk Indian Blue Jeans maakt kinderkleding / tienerkleding voor jongens en meisjes in de doelgroep 2 t/m 16 jaar. De naam suggereert wellicht dat het aanbod alleen uit jeans bestaat: met de collectie van Indian Blue Jeans kun je echter heel je garderobe vullen.


Indian Blue Jeans is een jeans gerelateerd fashion label voor coole jongens en jonge hipster meisjes. Kinderen en tieners die hun grenzen verleggen en hun eigen regels bepalen. Ze ontdekken de wereld en zijn impulsief, vol plezier en enthousiasme.


De spijkerbroeken van Indian Blue Jeans zijn echte eye-catchers vanwege de bijzondere details en verschillende wassingen. De kleding is lekker hip, draagbaar, eigenwijs en is gemaakt van comfortabele materialen.


Waar kan ik Indian Blue Jeans kinderkleding kopen?

De kinderkleding en tienerkleding van Indian Blue Jeans koop je bij DIJK36 Kinderkleding zowel online in onze webshop als in onze winkel in Raamsdonksveer.


Gratis verzending van Indian Blue Jeans

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van Indian Blue Jeans kinderkleding gratis in heel Nederland. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

De collecties van Indian Blue Jeans worden verspreid over de verschillende seizoenen geleverd. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze nieuwsbriefof volg ons op Facebook of Instagram.


Indian Blue Jeans kinderkleding
Vanaf maat 92 t/m 176