Dopper

Dopper drinkflessen / waterflessen voor kinderen en tieners (jongens en meiden) online kopen bij DIJK36 Kinderkleding

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

Dopper waterflessen online kopen voor kinderen en tieners

De drinkflessen (waterflessen) van Dopper zijn bij DIJK36 Kinderkleding te koop in diverse kleuren.


Dopper maakt duurzame drinkflessen die je met kraanwater vult. Wegwerpflessen heb je dan niet meer nodig omdat je de Dopper fles hergebruikt: dat scheelt het nodige (vaak plastic) afval. Bovendien is de Dopper dol op heerlijk Nederlands kraanwater met 0 kcal zodat je hem overal vrijwel gratis kunt vullen!


Dopper is een Nederlands product en is ontworpen door Rinke van Remortel. Dopper heeft een duurzame missie: hoe meer mensen de Dopperfles gebruiken, hoe minder mensen wegwerpflesjes kopen. 5 procent van de omzet van Dopper gaat naar een eigen stichting, die investeert in waterprojecten in arme landen.


Het ontwerp van de Dopper drinkfles is zo gemaakt dat je hem makkelijk schoon kan maken. Als je de dop van de Dopperfles omkeerd dan heb je een bekertje. De Dopper flessen worden klimaatneutraal geproduceerd, zijn bpa vrij en volledig recyclebaar. In de Dopper zitten uiteraard geen schadelijke stoffen en de Dopper heeft een ‘Food Approved’ keurmerk. De Dopper drinkflessen kun je zelf gemakkelijk afwassen maar kunnen ook in de vaatwasser (tot 65 graden).


De Dopper drinkflessen zijn ideaal om bijvoorbeeld mee naar school te nemen of naar het sporten. De Dopper waterflessen zijn daarbij erg hip en diverse kleuren te verkrijgen.


Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van Dopper gratis in heel Nederland vanaf € 19,-. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Volg ons dan op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.


Dopper drinkflessen
Diverse kleuren