Black Bananas

Black Bananas kids - kinderkleding voor jongens en meiden / meisjes

15 Artikel(en)

per pagina

15 Artikel(en)

per pagina

Black Bananas kinderkleding online kopen en gratis verzenden

Bij DIJK36 Kinderkleding koop je nu de kleding van het merk Black Bananas zowel online als in onze winkel.


Black Bananas is een nieuw Nederlands merk kinderkleding voor sportieve jongens en stoere meiden..


De kleding van het merk Black Bananas heeft een sportieve stijl en zit erg comfortabel.
Black Bananas is er voor kinderen die weten wat ze willen: de modieuze kleding is een combinatie van streetwear en casual sportwear. De kleding heeft een mooie balans tussen sportief en fashionable.


Sinds de zomer van 2019 is de kleding van Black Bananas ook verkrijgbaar voor kinderen / kids (jongens en meiden).

Black Bananas for kids is online te koop bij DIJK36 Kinderkleding voor jongens en meiden in de maten 140 t/m 176. In de collectie zitten onder andere T-Shirts, Hoodies, Anoraks, Sweaters en Joggingbroeken. Bekijk voor meer informatie en een sfeerimpressie ons nieuwsbericht over Black Bananas for kids.


Black Bananas online kopen voor kinderen

Kinderkleding van Black Bananas online kopen? De kinderkleding van het merk Black Bananas koop je snel en eenvoudig online bij DIJK36 Kinderkleding en wij verzenden ze gratis naar je toe. We verkopen de kleding van Black Bananas in de maten 140 t/m maat 176 voor zowel jongens als meiden.


Gratis verzending van Black Bananas kinderkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van Black Bananas gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 19,-. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de leveringen van Black Bananas volg ons dan op Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.


Black Bananas kinderkleding
Vanaf maat 140 t/m maat 176