Antony Morato

Antony Morato kinderkleding en tienerkleding voor jongens online kopen bij DIJK36 Kinderkleding

19 Artikel(en)

per pagina

19 Artikel(en)

per pagina

Antony Morato kinderkleding online kopen en gratis verzenden

Bij DIJK36 Kinderkleding koop je zowel online als in onze winkel kleding van Antony Morato voor kinderen en tieners.


Het italiaanse modemerk Antony Morato is in 2007 opgericht door de broers Giovanni, Lello en Tania Caldarelli. Antony Morato is begonnen met het maken van stijlvolle kleding voor de mannen en maakt nu ook kleding voor kinderen en tieners. Dit merk is er bij DIJK36 Kinderkleding speciaal voor de stoere boys. De kinderkleding van Antony Morato is lekker eigenzinnig, stijlvol en lekker casual. De vormgeving is prachtig en de vormgeving en het comfort is top. De kleding is uitgesproken maar niet te opvallend. De meeste schoolgaande jongen willen wel bijzonder zijn maar niet te opvallend.


De kleding van het merk Antony Morato voor kinderen en tieners is bij DIJK36 Kinderkleding verkrijgbaar voor jongens van 4 tot 16 jaar. De kleding heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij DIJK36 Kinderkleding hebben we in ons assortiment van Anthony Morato o.a. truien, shirts, broeken en jeans / spijkerbroeken van Antony Morato.


Gratis verzending van Antony Morato kinderkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van Antony Morato gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 19,-. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collectie, sale of outlet van Antony Morato? Bezoek dan regelmatig onze webshop of volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter of abonneer je op onze nieuwsbrief.


Antony Morato kinderkleding
Vanaf maat 128 t/m 176