Vans voor kinderen & tieners

Schoenen en shirts van het merk Vans voor jongens en meisjes
Toon filters

Vans voor kinderen en tieners

Vans is in 1966 opgericht door de broers Paul van Doren en Jim van Doren samen met de partners Gordon Lee and Serge Delia in Californië. De naam was oorspronkelijk The Van Doren Rubber Company.

Deze Amerikaanse fabrikant heeft als doelgroep het jeugdsegment van de surf, snowboard en skateboard scene. Dit merk maakt met name schoenen en shirts voor deze doelgroep.

Vans is momenteel erg populair onder de jeugd: de Vans Old Skool collectie zie je regelmatig voorij komen.

Vans online kopen voor kinderen en tieners

De schoenen en shirts van dit merk koop je online bij DIJK36 Kinderkleding en wij verzenden ze gratis naar je toe. We verkopen de shirts van dit merk in de maten 98 t/m maat 164 voor zowel jongens als meiden. De schoenen zijn bij ons verkrijgbaar in de maten vanaf 28 t/m maat 41.

Van de Old Skool schoenen verkopen we zowel de lage als de hoge varianten. Uiteraard kan een stoer shirt, trui of hoodie hierbij niet ontbreken.

Gratis verzenden Vans schoenen en shirts

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de leveringen van Vans volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Schoenen
Vanaf maat 22 t/m maat 41

Shirts
Vanaf maat 98 t/m maat 176