Sofie Schnoor kinderkleding en tienerkleding

De kinderkleding van het Scandinavische merk Sofie Schnoor is edgy cool, sportief chic met een speelse twist en voelt comfortabel aan. De stoere en modieuze kleding van dit merk is bij DIJK36 verkrijgbaar voor de meiden (kinderen en tieners).

Toon filters

Sofie Schnoor kinderkleding en tienerkleding voor de meiden

Het familielabel Sofie Schnoor werd in 2001 opgericht door de ontwerpster met de gelijknamige naam. Als dochter van creatieve ouders die in de fashionbranche werkten, is Sophie Schnoor mode met de paplepel ingegoten. Sofie wordt gedreven door haar creativiteit en ontwerpt alleen wat ze zelf zou dragen of haar eigen kinderen zou aankleden.

De kleding van dit merk is edgy cool, sportief chic met een speelse twist. De collecties van SOFIE SCHNOOR beantwoorden de vraag van de meiden naar modieuze, stoere kleding die comfortabel aanvoelt. De kleding heeft prachtige printen en leuke details.

Dit merk is vertegenwoordigd in 600 winkels over de hele wereld, naast de drie eigen winkels van het merk in Denemarken. In Nederland koop je de kleding van dit fraaie merk voor kinderen en tieners uiteraard in de winkel van DIJK36 Kinderkleding of online in onze webshop.

Een aantal keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gepresenteerd, telkens met rauwe vrouwelijke elegantie, comfort en luxe high fashion met een rauw randje dat voortkomt uit de Scandinavische inspiratie van de ontwerpster.

Sofie Schnoor kleding online kopen voor kinderen

Bij DIJK36 Kinderkleding hebben we van dit merk o.a. de volgende items in de collectie: truien, hoodies, blouses en accessoires (petten). Voor de meiden verkopen we zowel online als in onze winkel de kleding van Sofie Schnoor in de maten vanaf 116 t/m maat 176.

Gratis verzenden van Sofie Schnoor kinderkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties en leveringen volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Sofie Schnoor Kinderkleding en tienerkleding
Vanaf maat 116 t/m maat 176