RckStr Official kinderkleding

Bij DIJK36 hebben we de exclusieve kledinglijn van RckStr Official in onze collectie (voorheen AH6). De collectie is unisex en kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. In onze collectie hebben we o.a. hoodies, truien, shirts en sweatbroeken van RockStar die goed gecombineerd kunnen worden.

Kleding voor kinderen en tieners van het merk RckStr Official (RockStar, voorheen AH6)
Toon filters

RckStr Official kleding voor kinderen en tieners

RckStr Official is de kledinglijn van Djarno Hofland (voorheen profvoetballer). DIJK36 Kinderkleding is officieel dealer.
Bij DIJK36 hebben we de kledinglijn van RockStar in onze collectie. De collectie is unisex en kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. In onze collectie hebben we o.a. hoodies, truien, shirts en sweatbroeken van dit merk die goed gecombineerd kunnen worden. De kleding is van goede kwaliteit en een tikje oversized.

RockStar Official kinderkleding en tienerkleding

Dit merk onderscheid zich van andere merken door de hoge mate van kwaliteit, de perfecte afwerking en pasvorm en de details die je terug ziet in de prints. De kleding heeft een hoge kwaliteit met een goed prijs / kwaliteit verhouding.

Dit Nederlandse kledingmerk is oorspronkelijk in 2018 opgericht door André Hazes onder de naam AH6. In 2022 was het tijd voor een nieuwe stap en heeft creative director Djarno Hofland dit merk voorrgezet onder de naam RckStr Official

Gratis verzenden RockStar Official

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd! Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de de nieuwe collecties en leveringen van dit merk volg ons dan op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

RockStar kinderkleding
Vanaf maat 128 t/m maat 176