Lyle & Scott kinderkleding en tienerkleding

De kinderkleding en tienerkleding van het merk Lyle & Scott is verkrijgbaar in de maten 128 t/m 176. De kleding van dit merk is tijdloos, stijlvol en van uitstekende kwaliteit. In de collectie hebben we onder andere polo’s, shirts, sweatshirts, hoodies, broeken, truien, sweatpants en jassen.

Lyle & Scott kinderkleding en tienerkleding voor de jongens
Toon filters

Lyle & Scott voor kinderen en tieners

De kinderkleding van dit merk is voor uitdagende kids die een stoere uitstraling willen hebben. De kleding heeft een “supervet logo” wat enorm aanslaat. De items zijn van zeer goede kwaliteit, zijn onderscheidend en exclusief. Dit merk richt zich op high end fashion met een sportieve streetwear uitstraling.
De kleding is voorzienvan het bekende kleine logo met de gouden adelaar.

Lyle & Scott junior

Lyle & Scott werd in 1874 opgericht in het Schotse Hawick door William Lyle en Walter Scott met als logo de steenarend. Het merk is een Schots breimerk dat bekend staat om zijn golfbreigoed.
In 2001 verandering het bedrijf van eigenaar, het hoofdkantoor werd verplaatst naar Londen. In 2005 werd de eerste zelfstandige winkel van Lyle & Scott geopend in Covent Garden in Londen, op King Street.

Vanuit de volwassenen collectie hebben ze het ‘vertaald’ naar een kinder- en tienercollectie. Het jongensassortiment is tijdloze en functionele kleding.

Lyle & Scott kids collectie

Vanuit de volwassenen collectie hebben ze de kleding “vertaald” naar een kinder- en tienercollectie. Het jongensassortiment bestaat uit tijdloze en functionele kleding. Het assortiment bestaat uit onder andere: polo’s, shirts, truien, sweaters, hoodies, broeken, sweatpants en jassen.

Het is een merk met een lange traditie en het kwaliteitsbewustzijn van het merk is altijd gelijk gebleven en kan worden herkend aan de fijne details. Betaalbare merkkleding met veel basics in de collectie: dat spreekt een brede doelgroep aan.

Gratis verzenden Lyle & Scott

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd! Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de de nieuwe collecties en leveringen van dit merk volg ons dan op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Black Bananas kinderkleding
Vanaf maat 128 t/m maat 176