LTB jeans

LTB jeans kinderkleding en tienerkleding voor jongens en meisjes / meiden
Toon filters

LTB jeans voor kinderen en tieners

LTB is een internationaal merk dat zich primair richt op jeans en andere denim items. Bij DIJK36 Kinderkleding verkopen we jeans / spijkerbroeken van dit merk voor jongens en meisjes. De spijkerbroeken van dit merk hebben een goede pasvorm en een hoog draagcomfort. De trendy jeans hebben een stoere wassing.

Dit bedrijf heeft zijn oorsprong in Turkije en heeft al een lange geschiedenis. LTB is opgericht in 1948 en maakt jeans van hoge kwaliteit en draagcomfort.

Bezoek ook onze speciale pagina met jeans / spijkerbroeken van diverse merken voor kinderen en tieners (jongens en meisjes).

LTB Jeans online kopen voor kinderen en tieners

De kinderkleding en tienerkleding van dit merk koop je online bij DIJK36 Kinderkleding en wij verzenden ze gratis naar je toe.

De jeans zijn verkrijgbaar voor jongens en meiden vanaf maat 104 t/m maat 176 in diverse kleuren en wassingen. Uiteraard zijn de spijkerbroeken van LTB ook te koop in onze winkel in Raamsdonksveer. Naast jeans hebben we onder andere ook spijkerjacks, spijkerrokken en kraagjes in onze collectie.

Gratis verzenden LTB jeans

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

LTB Jeans Kinderkleding
Vanaf maat 104 t/m 176