LMTD kinderkleding & tienerkleding

LMTD Kinderkleding en tienerkleding voor jongens en meisjes / meiden
Toon filters

LMTD kleding voor voor kinderen en tieners

LMTD is een nieuw merk speciaal voor tweens (pre-tieners) en tieners: oftewel voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar (jongens en meiden). De ontwerpers  (by Name it) lieten zich door deze toekomstige volwassen, die onwijs fashion forward zijn, inspireren. Dit doen ze door te kijken naar blogs, vlogs en Instagram accounts die gerund worden door jongeren. Want tweens zijn een aparte groep. Ze willen niet hetzelfde dragen als hun broertjes en zusjes, maar de meeste kleding die in hun maten komt, ziet er hetzelfde uit.

LMTD tienerkleding is dus een tikje volwassener dan kinderkleding, maar gaat vooral om wat deze groep zelf graag draagt. De ontwerpers kiezen voor street vibes gemixt met sportinvloeden, graffiti, en stedelijke fotoprints met de invloed van de wereldwijde mode scene.

Dit stoere tienermerk staat bekend om hippe items die meegaan met de laatste trends en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal voor tieners die er trendy bij willen lopen. Bekijk nu snel de nieuwste items en shop snel de stoere shirts en tops, broeken, truien en meer in de maten 140 t/m 176.

Kinderleding en tienerkleding van LMTD online kopen

Bij DIJK36 Kinderkleding verkopen we de kleding van LMTD voor zowel jongens als meisjes. De kleding is zowel online als in onze winkel te koop in de maten vanaf 92 t/m 176 (ca. 2 - 16 jaar).

Gratis verzenden LMTD kinderkleding

De kinderkleding / tienerkleding van dit merk is online te koop bij DIJK36 Kinderkleding en wordt gratis verzonden door heel Nederland vanaf € 24,95 uit de nieuwe collectie. Uiteraard is de kleding  ook te koop in onze winkel in Raamsdonksveer.

LMTD Kinderkleding
Vanaf maat 140 t/m 176