LEVV kinderkleding & tienerkleding

LEVV is een stijlvol kinderkleding merk voor kinderen en tieners die weten wat ze willen vanaf circa 5 t/m 16 jaar. De collectie van het merk LEVV is gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details.

Kinderkleding van het merk LEVV voor de jongens
Toon filters

LEVV kinderkleding

LEVV is een stijlvol kinderkleding merk voor kinderen en tieners (tienermeiden) die weten wat ze willen vanaf circa 5 t/m 16 jaar. De collectie van het merk LEVV is gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details.

LEVV is een redelijk nieuw Nederlands merk en wordt gemaakt door het kindermodebedrijf Style Labels waaronder ook het kindermerk Quapi Kidswear valt (kinderkleding van Quapi bij DIJK36 Kinderkleding). De eerste lancering van LEVV Girls was in 2018. Het merk is in korte tijd razend populair geworden.

Kleding voor de meiden

In de collectie van LEVV hebben we onder andere jurken en rokken, shirts en tops, truien, broeken en T-Shirts voor de meiden.

Stijlvolle kleding voor meiden die weten wat ze willen

Van dit merk verschijnen 2 collecties per jaar en zijn er 4 verschillende leveringen. Wil je op de hoogte blijven volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

LEVV online kopen voor kinderen

De kinderkleding van LEVV koop je snel en eenvoudig online in de veilig webshop van DIJK36 Kinderkleding of kom gezellig langs in onze winkel in Raamsdonksveer.

De kleding van dit merk voor kinderen en tieners is verkrijgbaar voor meisjes / meiden vanaf maat 116 tot en met maat 176.
De nieuwe collectie is zowel in onze winkel als online bij DIJK36 Kinderkleding te koop en wordt gratis verzonden door heel Nederland vanaf € 24,95.

LEVV Kinderkleding
Vanaf maat 116 t/m 176