Havaianas slippers

Slippers van Havaianas voor kinderen en tieners
Toon filters

Havaianas slippers voor kinderen en tieners

Havaianas slippers zijn afkomstig uit Brazilië en ontworpen in 1962. Veertig jaar later werden de slippers een ongekend succes wereldwijd. De inspiratie voor het ontwerp van Havaianas waren de zogenaamde Zori's: traditionele Japanse, slipper achtige schoenen van rijststro en stof. Het typische rijstpatroon in de voetbedden van de huidige slippers is een eerbetoon aan deze oorsprong. Brazilië werd snel verliefd op dit merk en vanaf de jaren 90 de rest van de wereld.

Het ultieme zomergevoel voor de kids met slippers van Havaianas!

Havaianas verspreidde zich de afgelopen jaren als een lopend vuurtje langs de mooiste stranden ter wereld en werd een stijlicoon binnen de footwear. Het merk is de duurzame standaard voor hippe slippers en tegenwoordig zijn de slippers te koop in meer dan zestig landen. Bij DIJK36 Kinderkleding koop je de leukste slippers (teenslippers) voor de kids (jongens en meisjes), tieners en ook voor volwassenen (papa's en mama's).

Merken slippers voor kinderen

Bij DIJK36 Kinderkleding hebben we ook slippers van andere merken in onze collectie voor kinderen en tieners in de maten vanaf 21 t/m 41 zoals FILA, Lacoste, Hugo Boss en Zebra

Gratis verzenden Havaianas slippers

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Havaianas teenslippers voor jongens en meiden
Vanaf maat 21 t/m 42