Dopper drinkflessen

Drinkflessen van het merk Dopper voor jongens en meisjes (en papa's en mama's)
Toon filters

Dopper waterflessen en drinkflessen

De drinkflessen (waterflessen) van Dopper zijn bij DIJK36 Kinderkleding te koop in diverse kleuren.

Dit merk maakt duurzame drinkflessen die je met kraanwater vult. Wegwerpflessen heb je dan niet meer nodig omdat je de fles hergebruikt: dat scheelt het nodige (vaak plastic) afval. Bovendien is de drinkfles dol op heerlijk Nederlands kraanwater met 0 kcal zodat je hem overal vrijwel gratis kunt vullen!

Dopper is een Nederlands product en is ontworpen door Rinke van Remortel. Dit Nederlandse merk heeft een duurzame missie: hoe meer mensen deze fles gebruiken, hoe minder mensen wegwerpflesjes kopen. 5 procent van de omzet van Dopper gaat naar een eigen stichting, die investeert in waterprojecten in arme landen.

Het ontwerp van de drinkfles is zo gemaakt dat je hem makkelijk schoon kan maken. Als je de dop van de Dopperfles omkeert dan heb je een bekertje. De Dopperflessen worden klimaatneutraal geproduceerd, zijn bpa vrij en volledig recyclebaar. In de Dopper zitten uiteraard geen schadelijke stoffen en dit merk heeft een ‘Food Approved’ keurmerk. De drinkflessen kun je zelf gemakkelijk afwassen maar kunnen ook in de vaatwasser (tot 65 graden). Deze stoere en praktische drinkflessen zijn uiteraard goed te combineren met een praktische rugtas van bijvoorbeeld Fjällräven.

Drinkflessen voor school en vrije tijd

De Dopper drinkflessen zijn ideaal om bijvoorbeeld mee naar school te nemen of naar het sporten. De waterflessen zijn daarbij erg hip en diverse kleuren te verkrijgen. De flessen zijn vaatwasmachine bestendig tot 65°C. De flessen zijn niet geschikt om te vullen met melkachtige dranken.

Dopper Insulated drinkflessen

Met de insulated (geïsoleerde) drinkflessen kun je zowel koud drinken als warm drinken meenemen naar school, naar het sporten of onderweg. Deze isoleerfles houdt je drinken tot wel 8 uur warm. Koude dranken blijven in deze fles ook langer koel.

Gratis verzenden Dopper drinkflessen

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Dopper drinkflessen
Diverse kleuren