Diesel voor kinderen en tieners

Kleding voor kinderen en tieners van het merk Diesel

Helaas hebben we geen producten gevonden! Heb je al een zoekopdracht geprobeerd?
Neem anders eens een kijkje in de nieuwe collectie of onze sale / outlet.

De kinderkleding van het merk Diesel is niet langer te koop bij DIJK36 Kinderkleding. Wellicht ben je geïnteresseerd in andere leuke merken kinderkleding die we verkopen voor kinderen en tieners. Neem ook eens een kijkje in onze sale / outlet.

Diesel kleding voor kinderen en tieners

Diesel is een innovatief internationaal lifestyle bedrijf dat een uitgebreide collectie jeans, kleding en accessoires produceert. Sinds de oprichting in 1978, door designer Renzo Rosso, heeft dit merk een buitengewone groei doorgemaakt en is het geëvolueerd van een toonaangevende pionier in denim in de wereld van casual kleding, en een echt alternatief voor de gevestigde luxemarkt. Dit merk staat voor innovatieve en internationaal erkende kleding. OTB ("Only the Brave") is het moederbedrijf van enkele van de meest iconische modemerken zoals Maison Margiela, Marni, Viktor & Rolf en Brave Kid.

De kinderkleding lijn van dit merk is net zo stoer als de volwassen lijn. Diesel kids kleding heeft veel stoere denim & Jeans met vintage wassingen en slijtage plekken. De kinderkleding is stoer maar ook een beetje sportief en vlot. Hierdoor is de kinderkleding geliefd bij veel jongens en meisjes die zelf hun keuze voor kinderkleding beginnen te maken.

Diesel is een echte voorloper als het om nieuwe stijlen, productiemethodes en kwaliteitscontroles gaat. De kleding van heeft een rauw en stoer randje, wat gecombineerd wordt met luxe en kostbare materialen. Dit merk staat voor kwaliteit en mooie stoffen.

Nieuwe collectie kinderkleding en tienerkleding

Voor meer leuke merken kinderkleding en tienerkleding bezoek de nieuwe collectie pagina.