Claesen's ondergoed & badmode

Ondergoed voor jongens en meisjes van het merk Claesen's
Toon filters

Claesen's ondergoed voor kinderen

Claesen's is een Nederlands merk dat in 1993 in Amsterdam begon met ondergoed. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met kinderkleding, kindernachtkleding, kinderbadmode.

Claesen's ondergoed heeft een goede en bekende basiscollectie maar lanceert vier keer per jaar een seizoensgebonden kleurrijke collectie met zijn eigen typische Claesen's handtekening!

Het merk heeft een benijdenswaardige reputatie opgebouwd in de modewereld voor goede kwaliteit, een eigen stijl en een mooie prijs.

Het ondergoed voor de jongens en meiden bestaat voornamelijk uit veel tricot's en sweatstoffen in verrassende kleurencombinaties en motieven.

Ondermode voor kinderen en tieners

Neem ook eens een kijkje bij de tiener BH's van Boobs & Bloomers en het ondergoed van Calvin Klein.

Gratis verzenden Claesen's ondergoed

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van gratis in heel Nederland vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de leveringen en nieuwe collecties volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Claesen's ondergoed - comfortabel en lekker draagbaar
Vanaf maat 92 t/m 152