BALLIN Amsterdam kinderkleding

Kleding voor kinderen en tieners van het merk BALLIN Amsterdam
Toon filters

BALLIN Amsterdam voor kinderen en tieners

BALLIN Amsterdam is in 2015 opgericht door Auke Aslan de Geus (destijds 17 jaar).

Het merk is vooral bekend om de stoere sweaters en hoodies met het “BALLIN”-logo op de voorkant. Dit merk heeft stoere streetstyle kleding en heeft inmiddels naast de bekende sweaters en hoodies ook verschillende T-Shirts en petten. Op alle kleding staat het logo centraal. De stoere T-Shirts en hoodies zijn goed te combineren met een mooie jeans / spijkerbroek die je ook bij ons kunt bestellen in onze Jeans corner.

Ze worden steeds populairder: de basic T-shirts waar groot het merk op de borst staat afgedrukt. Bij dit merk ontmoeten streetwear en high-end fashion elkaar en dit vertaalt zich in prachtige collecties waaronder veel sweaters, hoodies en T-shirts. Zie voor een sfeerimpressie ook ons nieuwsbericht.

BALLIN Amsterdam online kopen voor kinderen en tieners

De kinderkleding en tienerkleding van dit merk koop je online bij DIJK36 Kinderkleding en wij verzenden ze gratis naar je toe. We verkopen de kleding van dit merk in de maten 128 t/m maat 176 voor zowel jongens als meiden.

Gratis verzenden van BALLIN Amsterdam

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de leveringen van BALLIN Amsterdam volg ons dan op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

BALLIN Amsterdam tienerkleding
Vanaf maat 128 t/m maat 176