Armani voor kinderen & tieners

Kleding voor kinderen en tieners van het merk Armani - kinderkleding en tienerkleding

Helaas hebben we geen producten gevonden! Heb je al een zoekopdracht geprobeerd?
Neem anders eens een kijkje in de nieuwe collectie of onze sale / outlet.

De kinderkleding van het merk Armani Junior is niet langer te koop bij DIJK36 Kinderkleding. Wellicht ben je geïnteresseerd in andere leuke merken kinderkleding die we verkopen voor kinderen en tieners. Neem ook eens een kijkje in onze sale / outlet.

Armani Junior

Giorgio Armani is de wereldberoemde Italiaanse ontwerper van het gelijknamige modemerk. Nadat de tweede lijn Emporio Armani gelanceerd was wilde de designer ook kleding voor kinderen maken: zo is Armani Junior ontstaan.

Armani Junior is de kinderkleding lijn van Armani voor kinderen en tieners. Armani Junior is hét luxe merk voor kinderen en tieners. Ben je op zoek naar eigenzinnige, kwalitatief hoogwaardige en uitstekend gemaakte kinderkleding? Dan shop je dit prachtige merk bij DIJK36 Kinderkleding online of in onze winkel in Raamsdonksveer.

De actuele designs volgen de catwalk-trends, maar dan speciaal aangepast voor kinderen en tieners. De kleding is comfortabel om te dragen en alleen de beste materialen worden gebruikt zodat bijvoorbeeld de wollen truien niet kriebelen en broeken niet knellen.

Giorgio Armani, de oprichter van dit merk, wordt gezien als een van de grootste modeontwerpers van onze tijd. In 1975 legde hij de eerste steen voor de oprichting van zijn wereldwijd-opererende modeconcern.

Kinderkleding en tienerkleding van Armani Junior

Bij DIJK36 Kinderkleding hebben we van Armani Junior voor jongens in ons assortiment o.a. truien, shirts, broeken, sweaters, polo’s / poloshirts, korte broeken, jeans / spijkerbroeken, jassen. Van dit stijlvolle merk hebben we in onze collectie kleding voor de jongens vanaf maat 128 t/m 176.

Nieuwe collectie kinderkleding en tienerkleding

Voor meer leuke merken kinderkleding en tienerkleding bezoek de nieuwe collectie pagina.