Antony Morato

Kinderkleding en tienerkleding van het merk Antony Morato
Toon filters

Antony Morato kinderkleding en tienerkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding koop je zowel online als in onze winkel kleding van Antony Morato voor kinderen en tieners.

Het Italiaanse modemerk Antony Morato is in 2007 opgericht door de broers Giovanni, Lello en Tania Caldarelli. Antony Morato is begonnen met het maken van stijlvolle kleding voor de mannen en maakt nu ook kleding voor kinderen en tieners. Dit merk is er bij DIJK36 Kinderkleding speciaal voor de stoere boys. De kinderkleding is lekker eigenzinnig, stijlvol en lekker casual. De vormgeving is prachtig en de vormgeving en het comfort is top. De kleding is uitgesproken maar niet te opvallend. De meeste schoolgaande jongen willen wel bijzonder zijn maar niet te opvallend.

De kleding van het merk Antony Morato voor kinderen en tieners is bij DIJK36 Kinderkleding verkrijgbaar voor jongens van 4 tot 16 jaar. De kleding heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij DIJK36 Kinderkleding hebben we in ons assortiment o.a. truien, shirts, broeken en jeans / spijkerbroeken.

Gratis verzenden van Antony Morato kinderkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale)  gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collectie, sale of outlet van Antony Morato? Bezoek dan regelmatig onze webshop of volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Antony Morato kinderkleding
Vanaf maat 116 t/m maat 176