AI&KO Kinderkleding en tienerkleding

De kinderkleding en tienerkleding van AI&KO is stylish met een stoer randje voor de meiden / meisjes. Wil je goed voor de dag komen en comfortabele kleding dragen dan is dit merk echts iets voor jou. AI&KO is het kleine zusje van het mode merk AAIKO (voor de volwassenen).

Toon filters

AI&KO Kinderkleding en tienerkleding voor de meiden

AAIKO is een Nederlands modemerk dat zich sinds 2006 richt op mode voor vrouwen (volwassenen). AI&KO (AI en KO / AIKO) richt zich speciaal op kinderen en tieners (meisjes / meiden). De kleding is erg stijlvol met een stoer randje. Kenmerkend aan de kleding zijn de trendy designs, de eigentijdse look, de mooie details en de fijne materialen.

AIKO kleding online kopen voor kinderen

Bij DIJK36 Kinderkleding hebben we van dit merk o.a. de volgende items in de collectie: jurken, rokken, broeken, shirts en blouses. Voor de meiden verkopen we zowel online als in onze winkel de kleding van AI&KO in de maten vanaf 140 t/m maat 176.

Gratis verzenden van AI&KO kinderkleding

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) van gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties en leveringen volg ons op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

AI&KO Kinderkleding en tienerkleding
Vanaf maat 140 t/m maat 176