AH6 kinderkleding & tienerkleding

Bij DIJK36 hebben we de exclusieve kledinglijn van AH6 in onze collectie. De collectie is unisex en kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. In onze collectie hebben we o.a. hoodies, truien, shirts en sweatbroeken van AH6 die goed gecombineerd kunnen worden. De kleding is van goede kwaliteit en een tikje oversized.

Kleding voor kinderen en tieners van het merk AH6 | Rockstar (Andre Hazes Junior)
Toon filters

AH6 kleding voor kinderen en tieners

AH6 is de exclusieve kledinglijn van André Hazes Junior. DIJK36 Kinderkleding is officieel deal
Bij DIJK36 hebben we de exclusieve kledinglijn van AH6 in onze collectie. De collectie is unisex en kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. In onze collectie hebben we o.a. hoodies, truien, shirts en sweatbroeken van dit merk die goed gecombineerd kunnen worden.

AH6 kinderkleding & tienerkleding

Dit Nederlandse kledingmerk is in 2018 opgericht door André Hazes. De kleding van dit merk is er zowel voor volwassen als kinderen en tieners. De kleding is van goede kwaliteit, draagt erg comfortabel en heeft een fijne pasvorm. De collectie van AH6 Rockstar bestaat uit opvallende kleding met teksten die geïnspireerd zijn door zijn vader.

Gratis verzenden AH6 | Rockstar

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd! Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de de nieuwe collecties en leveringen van dit merk volg ons dan op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

AH6 kinderkleding
Vanaf maat 128 t/m maat 176