2Legare kinderkleding

Nieuw in de collectie bij DIJK36: de kinderkleding en tienerkleding van 2Legare. De ultieme mix van comfort en style voor de jongens. In de collectie hebben we van dit merk hoodies, truien, T-Shirts en sweatpants.

Toon filters

2Legare voor kinderen en tieners

2Legare – het streetwear label dat comfort en stijl samenbrengt. 2Legare brengt de ultieme mix van tracking styles en mooie basics gecombineerd met onze signature jeans; voor elke gelegenheid de beste outfit. De 2Legare collecties worden zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, fijne stoffen en die mooiste fits. 2Legare is in 2019 gelanceerd en is nog geen jaar later verkrijgbaar in de beste, zorgvuldig geselecteerde winkels in de Benelux. We nodigen jou uit om deel te nemen aan de 2Legare familie.

Be inspired, be succesful!

Gratis verzenden van 2Legare

Bij DIJK36 Kinderkleding verzenden we alle items uit de nieuwe collectie (geen sale) gratis in heel Nederland bij besteding vanaf € 24,95. Bestel je voor 15:00 dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd!

Er zijn meerdere leveringen per jaar: wil je op de hoogte blijven van de leveringen van dit merk volg ons dan op Facebook, Instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief.

2Legare kinderkleding en tienerkleding
Vanaf maat 140 t/m maat 176