Contact opnemen met DIJK36 Kinderkleding

Het team van DIJK36 Kinderkleding staat altijd voor je klaar. Heb je een vraag, op- of aanmerking, tips of wil je gewoon iets kwijt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Indien het een vraag betreft over een bestelling, vermeld dan altijd het ordernummer of de naam waarop je hebt besteld. Wij proberen zo goed mogelijk bereikbaar voor je te zijn waarop wij verschillende manieren hebben:

Telefoon

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur van dinsdag tot en met zaterdag. Je krijgt dan direct één van de dames van het team van DIJK36 Kinderkleding aan de telefoon die je vraag kan beantwoorden of, zo nodig, van advies kan voorzien. We zijn te bereiken op 0162-511275 (+31-162511275)

E-mail

Stuur een email naar  info@dijk36.nl met je vraag of opmerking en wij reageren zo snel mogelijk maar altijd binnen 24 uur.

Social Media

Het team van Dijk36 Kinderkleding is op social media erg actief. Berichten worden daar veelal direct gelezen en van een antwoord voorzien. Ondanks dat we vrij actief zijn kan het uiteraard gebeuren dat we niet direct reageren maar ook hier streven we er naar om altijd uiterlijk binnen 24 uur te reageren.

Facebook: facebook.com/DIJK36

Twitter: twitter.com/DIJK36

Post / langskomen

Uiteraard kunt je ook ons per post benaderen of kun je persoonlijk langskomen tijdens de openingstijden van de winkel. Het adres is:

DIJK36 Kinderkleding
Keizersdijk 36
4941 GG Raamsdonksveer
Nederland 

Contactformulier

Via het contactformulier kun je ook een vraag of opmerking sturen: we reageren zo snel mogelijk maar altijd binnen 24 uur.