Op de hoogte blijven

Wij houden je graag op de hoogte!!

Wij doen dat met onze periodieke nieuwsbrief maar we zijn ook erg actief op Facebook, Twitter en Pinterest. Vooral op Facebook vind je ons veel om onze passie met jullie te delen. We vinden het ontzettend leuk om op een interactieve manier op Facebook met onze klanten te chatten over de nieuwste trends van dit seizoen. Het is dat we ook nog moeten slapen anders zou je ons daar altijd vinden op de momenten dat daar de tijd voor is.

DIJK36 Kinderkleding nieuwsbrief

Als je graag onze nieuwsbrief ontvangt, schrijf je dan in via onze website: dit kun je doen op de homepage (rechtsonderaan) of hieronder.
Je ontvangt maximaal 2 maal per maand een nieuwsbrief met informatie over nieuwe merken, collecties, leuke acties en de laatste kindermode trends.Social media (facebook en twitter)

Wil je geen nieuwsbrief ontvangen maar wel als eerste op de hoogte zijn van nieuwe collecties, aanbiedingen en speciale acties, like onze pagina dan op Facebook (facebook.com/dijk36) of volg ons op Twitter (twitter.com/dijk36). We hopen je daar snel te zien.