Betalen en verzenden

Betalen

Zo snel mogelijk en veilig, dat is belangrijk. Om hiervoor te zorgen werken wij samen met Sissow Epay, een betrouwbaar en gecertificeerde partner in betalingen op internet.

Bij DIJK36 Kinderkleding bestaan de volgende betaalmogelijkheden.

Vooraf betalen met IDEAL

Je kunt je bestelling, zonder extra kosten, online betalen met IDEAL. Je betaalt dan direct het totaalbedrag van je bestelling online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij krijgen direct bericht en kunnen gaan werken aan het verzenden van je bestelling.

Achteraf betalen in de winkel

Als je kiest voor de optie “afhalen in de winkel” in het bestelproces kun je je bestelling ook achteraf contant of per pin betalen in onze winkel. Zie hiervoor ook: reserveren, bestelling ophalen

Zelf vooraf overschrijven

Indien je geen gebruik wil maken van de voorgaande twee manieren van betalen maar je wil graag je betaling op voorhand overmaken met een bankoverschrijving, kies deze optie dan in het betaalmenu. Aan de hand van de betaalinstructie op het scherm kun je je betaling doen en wij sturen je bestelling direct na ontvangst toe.

Betalen met Paypal

Ook een betaling met Paypal ondersteunen we . Dus betaal je graag via Paypal, kies deze betaalmethode in het scherm.

Vooraf betalen met Mister Cash / SofortBanking

Om onze Belgische en Duitse klanten goed te kunnen bedienen kun je op onze webshop ook de betaling van je bestelling verrichten met Mister Cash of SofortBanking.
Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. SofortBanking is erg populair in Duitsland.

Betalen en verzenden onder rembours

Wil je jouw levering onder rembours ontvangen (achteraf betalen), ofwel betalen aan de pakketbezorger na ontvangst van je bestelling dan kan dat ook in Nederland. Helaas zullen we dan wel de extra kosten die wij hiervoor maken doorberekenen. Als je deze optie kiest betaal je een bedrag van € 18,35 extra aan verzendkosten. Wil je een levering onder rembours ontvangen in het buitenland, vraag dan per e-mail naar de toepasselijke tarieven.

Verzendkosten

De verzendkostenactie maakt bezorgen nu extra voordelig bij DIJK36 Kinderkleding. De bijdrage in de verzendkosten is momenteel € 3,95 per verzending en bij een bestedingvanaf € 49,- wordt de bestelling gratis verzonden. Voornoemde tarieven/voorwaarden gelden bij een Nederlands afleveradres.

Bij een afleveradres in België en Duitsland rekenen wij bij een bestelling onder een bedrag van € 49,-
€ 6,95 en daarboven € 2,95 aan verzendkosten.

*1 Bestedingen aan uitverkoop/kortingsartikelen tellen niet mee.

Nu tijdelijk gratis verzenden op de nieuwe collectie

Profiteer nu tjdelijk van onze actie GRATIS VERZENDEN VANAF. Alle artikelen uit de nieuwe collectie worden nu bij online in Nederland gratis bezorgd. Voor het bezorgen van de nieuwe collectie in België en Duitsland brengen we nu slechts € 2,95 in rekening.

Bezorging

Als je de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur hebt afgerond en je hebt gekozen voor bezorging zullen wij nog dezelfde dag na ontvangst van de betaling jouw bestelling verzenden. Plaats je je bestelling op zondag of op een feestdag zal je bestelling op de eerstvolgende werkdag met de post mee gaan.

DIJK36 Kinderkleding werkt samen met MyParcel en maakt daarmee gebruik van de betrouwbare distributie van PostNL. PostNL biedt het pakket voor 99% binnen één dag na verzending aan van maandag tot en met zaterdag.

Je ontvangt van ons een e-mailbericht met een track and trace code zodat je je pakket kunt volgen.

Niet thuis, en dan?
Als je niet thuis bent zal de koerier een berichtje bij je achterlaten. Op dit berichtje staat een code waarmee je via internet de volgende bezorgdag én locatie kunt wijzigen. Als dit niet gebeurt zal de koerier de volgende werkdag opnieuw proberen het pakketje te bezorgen. Mocht dat wederom niet lukken wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht waar je het zelf kunt ophalen. Neem dan wel je legitimatie mee. 

Aandachtpsunten bezorging via PostNL i.v.m. coronavirus

Volgens het RIVM wordt het virus niet overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgt PostNL zoals gebruikelijk de post en pakketten. De bezorgers van PostNL kunnen vanaf nu tekenen voor ontvangst als de ontvanger daar toestemming voor geeft. Ze vragen dan om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

Heb je vragen over de bezorging door PostNL i.v.m. het coronavirus bekijk dan de speciale pagina van PostNL en de veelgestelde vragen.